Kontonr 0530.18.95218

Vipps 15815 (velg "Kjøp" ved symbol handlevogn)

Grasrotmottaker til Norsk Tipping (Bakgårdskatt organisajonsnr 999 135 536)

Telefon 452 15 815 (mandag-torsdag kl 18-21)

Vi har for tiden flere katter som trenger et godt hjem

Det er mange fordeler med å adoptere en voksen katt fra oss istedet for å ta til seg en kattunge. Personligheten til katten viser seg når den er voksen, og den vil være kastrert, chippet, vaksinert og gitt markkur ved overtakelse. I tillegg gir du en uskyldig eierløs katt et nytt godt hjem.
Les mer om SHADOW og andre katter som trenger nye, gode hjem.
Se under menyen Katter for adopsjon.

Vi trenger flere fosterhjem

Åpner du hjemmet ditt for en periode, slik at vi kan hjelpe flere hjemløse katter?
Å bo i blokk er ingen hindring, da katten ikke skal ut mens den er hos deg.
Det er kostnadsfritt å være fosterhjem.

 Send en mail til katt@bakgardskatt.com så får du høre mer om dette.

Fjernadopsjon av katt

Nå kan alle hjertevarme mennesker fjernadoptere en katt fra oss. Fjernadopsjonskatter er katter som av ulike grunner ikke kan adopteres bort. Dette er et alternativ hvis du av ulike grunner ikke kan ha katt, men allikevel ønsker å være «katteeier». Du vil da ha en egen katt, men den bor ikke hjemme hos deg. Du vil få årlig oppdatering om katten, slik at du kan følge dens utvikling. Fjernadopsjon er også et alternativ for de av dere som ønsker å hjelpe en katt som sårt trenger det, uten at katten bor hos dere. Gå inn på fanen Fjernadopsjon og les om kattene som trenger fjernadopsjonsfamilier, og hvordan du går frem for å fjernadoptere.


Grasrotandelen

VI ER TILKNYTTET GRASROTANDELEN!
Vi er tilknyttet Grasrotandelen, og håper dere melder fra om at dere ønsker å støtte BAKGÅRDSKATT når dere spiller hos Norsk Tipping. Vi håper dere også vil oppfordre alle deres venner, kjente og kolleger til å gjøre det samme. Til alle dere som tidligere har sendt forespørsel om dette; si fra om at dere ønsker å bytte Grasrotmottaker til Bakgårdskatt neste gang dere leverer kupongene. For oss vil pengene vi får inn bidra til at vi kan hjelpe flere hjemløse kattepuser. Støtt oss uten at det koster deg noe! Smiler stort

Kjære, kjære hver og en av dere som stemte på Bakgårdskatt!
TUSEN TUSEN HJERTELIG TAKK for engasjementet, og at dere stemte oss frem til seier i Danske Bank Norge sin Skulderklappkonkurranse. Uten hver eneste en av dere hadde vi ikke klart dette. Vi og kattene er dere evig takknemlig. Hjerte Dere er de beste støttespillere noen kan ønske seg. Hjerte Vær trygg på at pengene kommer veldig godt med, og at vi nå har mulighet å hjelpe enda flere hjemløse katter som trenger vår hjelp. Takket være DERE! Takknemlig hilsen fra Bakgårdskattene og damene.

Støtt vårt arbeid med kattene

Det er mange måter å støtte vårt arbeid med kattene på. Vi er avhengig av å skaffe penger for å kunne gjøre den jobben vi gjør, både med tanke på veterinærutgifter og til innkjøp av fôr. Du kan støtte vårt arbeid i å hjelpe de eierløse kattene med å kjøpe profilartikler og andre ting.
Se hva vi selger :)

Følg oss på Facebook

Her kan du enkelt følge med på hvilke katter vi har for adopsjon, jobben vi gjør, få tips osv.
Lik oss gjerne: Bakgårdskatt


Der det er hjerterom...

Bakgårdskatt trenger fosterhjem som kan passe katter som trenger sosialisering. Vi har nå flere katter som bør komme i egne hjem for å bli mer trygg - og dermed ha en sjanse for å få et permanent hjem. Om du har en katt eller to fra før, har ikke det noe å si bare du har tid og tålmodighet Smiler

Bakgårdskatt ordner selvsagt med fôr, nødvendig utstyr og eventuelle veterinærbesøk.

Det er stor stas når man oppdager at "isen er brutt" og man få respons på sin tålmodighet Smiler stortSmiler stortSmiler stort

De kattene vi har som trenger å sosialiseres før omplassering, har alle hatt hjem tidligere så de er tamme, men har blitt skeptiske etter å ha kommet på avveie fra sin menneskefamilie.

Tar du utfordringen?

På bildet ser du Skogsnerten, som har gått ute i fire år. Han har vært hos oss siden begynnelsen av desember og viser nå store fremskritt og lar seg klappe på ryggen.


Påkjørte katter

PÅKJØRT DØD KATT I VEIBANEN
Dersom du kjører på en katt i Trondheim og omegn, og katten dør i sammenstøtet, eller om du finner en påkjørt død katt i veibanen, ring telefon 175.
Vi får varsel når etatene henter en død katt. Vi sjekker chip og etterlyser eier. Umerkede katter blir publisert på dyrebar.no i håp om å komme i kontakt med eier.

SKADD KATT
Dersom katten er levende og skadd, ring politiet telefon 73 89 90 90. De varsler oss om skadde katter. Er dyret skadd haster det med å få veterinærhjelp. Har du mulighet til å få med katten til veterinær selv, ring 
Dyrlegevakt for smådyr i Trondheim, tlf: 45 47 33 33 - 365 dager i året.

Vi har en egen side på Facebook hvor vi legger ut umerkede, døde katter.
https://www.facebook.com/Bakg%C3%A5rdskatt-Trafikkdrepte-katter-i-Trondheim-og-omegn-1209268445785483/?ref=ts&fref=ts

Chipavleser

Bakgårdskatt har chipavleser og bistår dersom det haster med å sjekke om dyr er chippet - utenfor åpningstiden til veterinærkontorene.

Henvendelser på telefon

Telefon:
452 15 815
Telefonen er betjent på hverdager
mellom kl. 18-22

”Dyr har egenverdi uavhengig av den nytteverdien de måtte ha for mennesker. Dyr skal behandles godt og beskyttes mot fare for unødige påkjenninger og belastninger.”


Lov om dyrevelferd