Det er mange fordeler med å adoptere en voksen katt fra oss istedet for å ta til seg en kattunge. Personligheten til katten viser seg når den er voksen, og den vil være kastrert, chippet, vaksinert og gitt markkur ved overtakelse. I tillegg gir du en uskyldig eierløs katt et nytt godt hjem.

Har du spørsmål ang kattene, ta kontakt med oss: katt@bakgardskatt.com eller personlig melding på Facebook, på vår side Bakgårdskatt. Vi kan også nås på telefon 452 15 815 på hverdager mellom kl 18-22.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr:

For hunnkatter over 6 måneder og hannkatter over 8 måneder tar vi et omplasseringsgebyr på kr 1.400,-. Disse er da markbehandlet, kastrert, chipmerket og vaksinert.

For hunn-kattunger under 6 mnd (ikke kastrert) og hann-kattunger under 8 mnd (ikke kastrert) tar vi et omplasseringsgebyr på kr. 1.000,-. Disse er da markbehandlet, chipmerket og vaksinert to ganger.

Vi krever at kattunger blir kastrert av ny eier når de er gamle nok. Hunn ved 6 måneders alder og hann når den er 8 måneder.

Før vi godkjenner et nytt adopsjonshjem, har vi en grundig samtale med aktuelle personer. Etter utvelgelse av adoptivhjem stiller vi krav gjennom kontraktinngåelse med nye eiere, ettersom vi har en forpliktelse overfor kattene vi tar inn til å sikre dem gode permanente hjem. Vi vurderer at dette er en forpliktelse vi har påtatt oss overfor katten.

Her er noen av kattene som er klare for omplassering:

Navnet mitt er Nilas og jeg ønsker meg veldig et godt nytt hjem

Jeg er en herlig kattegutt som nettopp har fylt ett år. Jeg elsker mennesker, og er det fostermoren min og Bakgårdskattdamene beskriver som en svært sosial og kos katt. Jeg oppsøker alle mennesker, for da har jeg erfart at jeg får mest mulig kos. Jeg må tilstå at jeg er aller mest glad i damer, men jeg liker menn også, men syns de kan være litt mer brå og at de ikke har så snill stemme som damene. :) Jeg liker veldig godt å prate med mennesker også. Det gjør at fostermoren min sier jeg er en god, snill, sosial og ukomplisert liten fyr. Jeg liker å leke meg, både alene og sammen med menneskene. Derfor håper jeg at du som vil bli mennesket mitt vil like å leke med meg. Fostermoren min sier at jeg er en avslappet, morsom og herlig tass. Jeg må tilstå at jeg ikke liker hunder så godt, så det er fint om du som skal bli mitt nye menneske ikke har hund. Jeg er ikke redd hunder altså, men jeg liker dem bare ikke. Kommer de for nær meg, prøver jeg å skremme dem bort ved å knurre til dem. Andre katter derimot, går jeg greit overens med. Jeg skal også tilstå at jeg liker veldig, veldig godt å ta en siesta i vasken på badet! :) Jeg er selvfølgelig helsesjekket, kastrert, chippet, vaksinert og har fått markkur. Jeg er vant til å være både inne og ute, selv om jeg er bare innendørs når jeg er i fosterhjemmet mitt. Når jeg skal få mitt eget hjem, er det viktig at det er trygge trafikale forhold der jeg skal bo. Hvis du er sjarmert i senk av meg nå, og ønsker å bli mennesket mitt, som vil gi meg et trygt og kjærlig hjem for resten av mitt liv, må du kontakte Bakgårdskatt. Da må du sende en PM, eller en mail til bakgardskatt@gmail.com. Det er viktig at du skriver ditt telefonnummer og adresse når du sender melding. Bakgårdskattdamene ringer deg og tar en prat, og så bestemmer de om du er mennesket mitt. Mens jeg venter på akkurat DEG, ligger jeg her og krysser potene mine, og håper drømmemennesket mitt finnes der ute. Stor potekos fra Nilas Hjerte

Jeg heter Mocca og jeg ønsker meg et nytt hjem

Jeg er ei herlig kattejente på 5 1/2 år, som er veldig sosial. Bakgårdskattdamene og fostermoren min sier at jeg også er veldig snill og god. De sier også at jeg er trygg på mennesker, både voksne og barn. Dette kaller de å være en menneskekjær pus. Jeg kan tilføye at jeg er en rolig frøken, selv om jeg selvfølgelig også ønsker å leke innimellom, spesielt hvis menneskene kommer frem med leker som henger på en pinne. :) Jeg elsker å få kos fra menneskene, og jeg er vel litt bortskjemt, både med kos og oppmerksomhet. Hvis menneskene ikke koser så mye med meg som jeg ønsker, går jeg bare bort til dem og krever at de må gi meg oppmerksomhet og kos. Før bodde jeg sammen en annen familie. Der var jeg en høyt elsket katt, spesielt var det matmor som elsket meg høyt. Dessverre døde hun fra meg, og da kom jeg hit jeg er nå. Jeg er høyt elsket her også, men de sier at dette bare er et fosterhjem, og at jeg skal få nye mennesker som jeg skal bo sammen for resten av mitt liv. Det syns jeg høres veldig spennende ut. Bakgårdskattdamene har lovt meg at det skal være mennesker som vil elske meg og stelle godt med meg, og da stoler jeg på det. Jeg er helsesjekket, kastrert, chippet, vaksinert og har fått markkur. Jeg er vant til å være både inne og ute, selv om jeg er bare innendørs her jeg er nå. Det er derfor viktig at det er trygge trafikale forhold der jeg skal flytte. Jeg er ikke redd hunder, så hvis du har en snill hund, kan du likevel være så heldig at du får adoptere meg. Jeg er ikke sint på andre katter heller, så du må gjerne ha en annen katt. Hvis du er sjarmert av meg nå, og ønsker å bli mennesket mitt, som vil gi meg et trygt og kjærlig hjem for resten av mitt liv, må du kontakte Bakgårdskatt. Da må du sende en PM, eller en mail til bakgardskatt@gmail.com. Det er viktig er at du skriver ditt telefonnummer og adresse når du sender melding. Bakgårdskattdamene ringer deg og tar en prat, og så bestemmer de om du er mennesket mitt. Mens jeg venter på akkurat DEG, ligger jeg her og krysser potene mine, og håper drømmemennesket mitt finnes der ute. Potekos fra Mocca Hjerte

Jeg er herlige Ailo og håper at akkurat du vil adoptere meg

Jeg er en sosial og herlig liten tass på 2 år, som elsker å få kos, spesiellt på hodet og på kinnene. Hvis jeg syns jeg ikke får nok kos, går jeg bort til menneskene og dytter hodet mitt mot hånda deres. Jeg må jo hjelpe dem til å forstå at jeg ønsker samspill og kos med dem. 🙂 Jeg beskrives som en omgjengelig katt. Det er nok fordi jeg liker mennesker så godt, selv om jeg i starten er en forsiktig liten pysepus. Når jeg har blitt trygg på menneskene, løper jeg bort til dem hvis de setter seg ned på huk, for da forstår jeg at det kan være kos å få. Jeg elsker også å sove ved siden av menneskene på sofaen. Da gnir jeg hodet mitt mot deres hode, og gir dem verdens beste klem. Det sier iallefall fosterfamilien min om klemmene de får fra meg.

Det er enda mer jeg liker veldig godt skal jeg si deg. Å bli børstet for eksempel. Jeg er også glad i å være der menneskene er, for jeg er jo så utrolig glad i mennesker. Jeg blir med overalt. Gjerne på badet også. Får jeg ikke bli med inn, sitter jeg og venter utenfor døren. Jeg kan også sitte under stolen til menneskene. Jeg vil jo passe godt på dem. 🙂 I tillegg liker jeg å «snakke» med menneskene også. Hvis jeg ser to mennesker står å snakker sammen, vil jeg også delta, og da stiller jeg meg mellom dem og deltar i samtalen. Det er jo viktig med mine synspunkter også. 🙂

Hittil i mitt liv har jeg møtt snille mennesker, og har lært at de gir meg kjærlighet, mat og kos. Mat er jeg veldig glad i, spesiellt våtfór. Jeg er selvfølgelig helsesjekket, kastrert, chippet, vaksinert og har fått markkur etter jeg kom inn til Bakgårdskatt.

Selv om jeg stortrives i fosterhjemmet mitt, ønsker jeg meg et hjem der jeg kan bo for alltid. Bakgårdskattdamene sier at det må være til snille mennesker som vil ta godt vare på meg så lenge jeg lever. De sier at dette er mennesker som må gi meg tid, kjærlighet og omsorg, bringe meg til flink veterinær for årlig helsesjekk, eller hvis jeg blir syk eller skadd, og gi meg ordentlig mat av god kvalitet. I tillegg er det viktig at mitt nye hjem har trygge trafikale forhold.

Hvis du er sjarmert i senk av meg nå, og ønsker å bli mennesket mitt, som vil gi meg et trygt og kjærlig hjem for resten av mitt liv, må du kontakte Bakgårdskatt. Da må du sende en PM på Facebook, eller en mail til bakgardskatt@gmal.com. Det er viktig er at du skriver ditt telefonnummer og adresse når du sender melding. Bakgårdskattamene ringer deg og tar en prat, og så bestemmer de om du er mennesket mitt. Mens jeg venter på akkurat DEG, ligger jeg her og krysser potene mine, og håper drømmemennesket mitt finnes der ute. Stor potekos fra Ailo. ❤


 

Zantiago er reservert

Jeg er en herlig, sosial gutt på snart 6 år som heter Zantiago. Jeg er veldig glad i mennesker, både voksne og barn. Jeg liker dem så godt at jeg gjerne blir med hvis de går tur i nærområdet der vi bor. :) Ja, på noen måter oppfører jeg meg litt som en hund, selv om jeg ER katt altså. :D Jeg er også glad i andre katter, og i hunder. Menneskene sier jeg er en omgjengelig, kos og veldig spesiell liten kattegutt. Det er nok fordi jeg elsker å få kos og omsorg av mennesker. De første årene av livet bodde jeg sammen en annen katt, en hund og et menneske som jeg trivdes veldig godt sammen, men dessverre ble mennesket mitt syk og derfor kunne jeg ikke bo der lenger. :( Men ettersom jeg er en positiv og spesiell liten kattegutt, velger jeg å fokusere positivt, og håper at jeg finner et nytt snilt menneske som jeg kan leve sammen resten av mitt liv. Jeg er helsesjekket, kastrert, vaksinert, og chippet. Dyrlegen har sagt at jeg er en helt perfekt og fin liten tass. Jeg er vant til å være ute, men trives også godt inne, spesielt hvis jeg kan kose med menneskene. Jeg leter etter et menneske som vil elske meg, stelle godt med meg, og passe på meg for resten av mitt liv. Hvis dette mennesket er akkurat DEG, da er du nok sjarmert i senk av meg allerede. :) Du må da ta kontakt med Bakgårdskattdamene, via mail til bakgardskatt@gmail.com eller sende en PM på facebook til dem. Bakgårdskattdamene sier de vil hjelpe meg å finne det riktige mennesket, noe jeg stoler på. Jeg trives godt her jeg er nå, men ønsker så inderlig å få et hjem som er mitt eget, for alltid. Bakgårdskattdamene sier du må bo et sted der det er trygge trafikale forhold, for jeg trenger å få muligheten til å være utendørs. Vær så snill, ta kontakt med Bakgårdskattdamene fort, for jeg er så spent på hvem du er. I mellomtiden sitter jeg her og venter på deg. Potekos fra Zantiago Hjerte

Simba er reservert

Jeg heter Simba og ønsker meg et godt hjem som innekatt

Jeg er en herlig, kos og rolig kattegutt på 8 år. Jeg elsker mennesker, og er en lykkelig katt når jeg får oppmerksomhet og kos. Jeg ber om kos selv, hvis jeg syns du koser for lite med meg. Når jeg ligger i fanget og får kos, bidrar jeg selv med bakbeina, slik at det blir litt ekstra kos på meg. :) Jeg kan selvfølgelig leke meg, men stort sett er jeg en rolig tass. Det jeg ønsker meg aller mest er å finne voksne mennesker som kan elske meg resten av mitt liv. Jeg leter etter en enslig person, eller et par som er rolig og som har tid og fokus på meg. Jeg kan bli litt redd hvis det er små barn som løper rundt og bråker. Ettersom jeg er en voksen gutt, tenker jeg at jeg vil trives aller best sammen likesinnede, og håper du voksne dame eller mann finnes der ute, og ønsker å tilbringe livet sammen meg. Jeg er selvfølgelig kastrert, vaksinert, chippet og markbehandlet. Jeg er vant til andre katter, så det er ikke noe problem om du har en annen katt. Ettersom jeg er en forsiktig tass, må jeg være en innekatt. Jeg er vant til det, og maser ikke om å få gå ut. Jeg håper du er sjarmert i senk av meg nå, og ønsker å bli mennesket mitt, som vil gi meg et trygt og kjærlig hjem for resten av mitt liv. Da må du kontakte Bakgårdskatt og sende en PM, eller en mail til bakgardskatt@gmail.com. Det er viktig at du skriver ditt telefonnummer og adresse når du sender melding. Bakgårdskattdamene ringer deg og tar en prat, og så bestemmer de om du er mennesket mitt. Mens jeg venter på akkurat DEG, ligger jeg her og krysser potene mine, og håper drømmemennesket mitt finnes der ute. En stor og god potekos fra Simba Hjerte

Zaga

Rocky

Figo