Her er noen korte historier og bilder av våre katter som har fått nye hjem. Alle voksne katter som er omplassert er selvfølgelig kastrert, chippet, vaksinert, helsesjekket og gitt markkur. Kattunger er chippet, vaksinert og markbehandlet - og vi følger opp at ny eier kastrerer katten når den er gammel nok. Vi har hatt grundig sjekk av nye eiere, og kartlagt at de vil følge dyrevelferdsloven. Alle nye eiere må signere en kontrakt der de forplikter seg til å gi kattene et stabilt og godt hjem. Det innbefatter at kattens fysiske, psykiske og sosiale behov blir ivaretatt. De må forplikte seg til å gjennomføre årlig helsesjekk og vaksine, i tillegg til jevnlig markkur. De må også forplikte seg til å bringe katten til veterinær ved sykdom og skade. Eiers boforhold er sjekket, og de trafikale forholdene rundt godkjent. For de av kattene som av ulike grunner må være innekatter har eier forpliktet seg til å gi katten stimulerende inneforhold. Vi følger opp kattene vi omplasserer ved besøk, og telefonkontakt.

LORENZO

Flotte og fine Lorenzo nyter dagene hos sin drømmefamilie. Her er han en bortskjemt gutt, som nyter livet sammen mange andre dyr av ulikt slag, og han er snill med alle sammen. Han trives godt både inne og ute, og tvinner uten tvil sin matmor rundt poten sin.

LEVIS

Nydelige Levis har uten tvil funnet sitt drømmehjem, hvor han stortrives både inne og ute. Inne elsker han å ligge i sofaen sammen familien sin. Ute er han «kongen på haugen», selv om dette medfører noen småskrammer som matmor kjærlig renser og pleier. Han er elsker å ake seg på ryggen langs underkanten på sofaen, med et fast tak på sofaen!

SAVÓ

Majestetiske vakre SAVÓ har trukket vinnerloddet når det gjelder drømmehjemmet. Det er ingen overdrivelse å si at han er en sær og spesiell gutt, men hans menneskeslaver elsker ham virkelig høyt til tross for dette. Det er heller ikke tvil om at Savó elsker dem, selv om han jevnlig kan bite!

SOFFI

Vakre SOFFI er lykkelig i sitt nye gode hjem. Hun nyter livet sammen sine nye slaver. Ikke rart hennes nye eiere er sjarmert i senk, for når Soffi ser på deg med sine store fine øyne, smelter du totalt. Hun nyter livet som innekatt, i selskap med en fugl hun ikke jakter på.

DENNIS

Søte lille Dennis stortrives i sitt nye og gode hjem, og eierne er hodestups forelsket i ham. Han har blitt god venn med Miapusen som bodde der fra før. Dennis er en aktiv liten fyr som suser rundt og leker seg. Ellers elsker han å ligge i fanget og få kos.

DIXIE

Lille prinsesse Dixie har funnet sitt drømmehjem. Hun er god venn med dronning Tinka, en voksen pusefrøken som bodde i drømmehjemmet fra før. Dixie er en liten rakkerpus, som suser rundt og syns livet er helt herlig, og matmor elsker henne høyt.

SAFIRA

Vakre Safira, med de hypnotisk vakre safirgrønne øynene har uten tvil funnet sitt drømmehjem. Etter en vanskelig start på livet, nyter hun nå dagene sammen sin flotte familie. Safira er en trygg pus, så lenge det ikke kommer fremmede på besøk, og forstyrrer idyllen.

FELIX

Skjønne Felix, som sjarmerer alle ved å legge hodet på skakke og se deg dypt inn i øynene, samtidig som han stryker seg inntil deg for å få kos, har funnet sitt drømmehjem. Han er en høyt elsket pus, som nyter livet sammen flere andre dyr. Felix er en luring som elsker menneskene sine, og å få servert kokt fisk.

ZORRO

Vakre Zorro som var en sky og redd pus da han kom til oss, har uten tvil funnet sitt drømmehjem. Der nyter han livet sammen andre katter, hunder, og store- og små mennesker. Han er nå en trygg kosepus, som eierne elsker høyt.

IZZI

Lille frøken Izzi har virkelig funnet sitt paradis. Her nyter hun livet sammen andre katter, hunder og mennesker, som elsker henne høyt. Starten på livet til Izzi var tøff og vanskelig, men nå er hun er trygg og god pus, som stortrives i sin familie.

LOKE

Lille Loke har uten tvil funnet sitt drømmehjem. Han elsker kos fra både store og små, og er en trygg pus som elsker å leke. Det er ingen tvil om at Loke trives i sitt nye hjem, og er et høyt verdsatt familiemedlem.

CORNELIUS

Cornelius har funnet sin drømmefamilie. Han stortrives sammen store og små mennesker, og familiens andre katt. Cornelius har sjarmert sine nye eiere i senk, og stortrives. Han er en leken liten fyr, men elsker også ro og kos.

SILKE

Søte, fine frøken SILKE, har funnet sitt nye drømmehjem. Hun elsker å ligge på fanget maler høyt når hun får kos. Når hun får nykokt fisk, er livet perfekt. Silke er svært fornøyd med sine nye slaver, som ikke vet hva godt de skal gjøre for henne.

BESO

Vakre BESO har funnet sitt paradis, og drømmehejm. Der nyter han livet både inne og ute, som bortskjemt gutt sammen en annen katt. Han elsker å være i armene og å bli båret på som en baby.

FROZT

Lille søte og lekne FROZT har virkelig funnet sitt drømmehjem, som hun stortrives i. Hun elsker å leke, og suser rundt og gjør ulike rampestreker. Frozt har uten tvil sjarmert sine eiere i senk. Hun er glad i kos fra sine slaver, men ikke så glad i besøkende.

MURRE

Flotte Murre som tidligere het Gråpus har absolutt funnet sitt drømmehjem. Han passer så godt på sin familie at han knapt går utenfor hagen. Aller best trives han når alle er samlet i sofaen.

COPPER

Majestetiske Copper har funnet seg godt til rette i sitt nye drømmehjem. Her er han kongen på haugen, og nyter livet både inne og ute.

OPUS

Etter en tøff start på livet, har Opus trukket vinnerloddet. Han har fått to menneseslaver han bor sammen med. I tillegg er familien utvidet med en liten pusegutt, som Opus har tatt vel imot.

SALVIE

Salvie har funnet sitt drømmehjem i landlige omgivelser sammen flere andre dyr og flotte mennesker.

HARLEY

Herlige lille Harley har flyttet til et supert hjem sammen moren sin, som han enda har behov for å søke trygghet hos hvis noe blir litt skummelt.

HERMINE

Vakre Hermine har vært så heldig at hun har flyttet til sin drømmefamilie, der hun bor sammen sin sønn Harley, og en snill hund. Hun nyter livet som innekatt.

RIKKE

Lille Rikke har flyttet til sitt drømmehjem i rolige og landlige omgivelser. Hun bor sammen to andre kattepuser og stortrives både inne og ute.

SOPHIE

Forsiktige Sophie har virkelig fått drømmefamilien sin. Hun er dronningen i familien og stortrives. Sophie trives best inne, og nyter å observere omgivelsene fra vinduet.

LILLE VILLE

Lille Ville har vært heldig og nyter nå livet sammen en flott familie, sammen to andre puser og en hund.

HULDRA

Skeptiske Huldra har funnet sitt drømmehjem og blir stadig tryggere. Hun bor i skogen sammen en annen liten pus og to hunder, og stortrives.

LINUS

Linus har kommet til drømmehjemmet, med flere katter som han går godt sammen med, og en kjærlig menneskefamilie.

GUNELIA

Gunelia har kommet til et herlig hjem på landet og er elsket av sine nye eiere.

TIGER'N

Tiger’n har trukket vinnerloddet og havnet på landet til en familie som har blitt veldig glad i han.

LAKRIS

Lakris er heldig og har fått nytt hjem på landet. Det nye hjemmet har en katt fra før og er en dyrekjær familie.

PIPPILOTTA

Pippilotta kunne ikke vært mer heldig, tenkt å få komme til et par som har hjulpet til i bakgårdskatt i mange år, og som vi kjenner så godt.

RUNA

Runa har fått nytt hjem hos en dame som landlig til sør for Trondheim.

LOTTA

Lotta kom til en herlig barnefamilie som har ønsket seg katt i flere år - og nå var tiden inne.

LOUIS

Louis kom til et hjem med to katter fra før. nå bor han i bynært strøk, men med lite trafikk og skog rett utenfor husveggen.

BELLA

Bella har fått nytt hjem.

LOTUS

Lotus har fått nytt hjem.

LYSTIG

Lystig har fått nytt hjem sammen med sin mor Lotus.

TUPPENCE

Tuppence har fått nytt hjem.

LEAH

Leah har fått seg nytt hjem og kan fortsette å være innekatt.

BROR

Bror har fått nytt hjem.

BASTIAN

Bastian får har fått nytt hjem på en gård.

JARA

Jara har fått nytt hjem.

Del denne siden